GDPR - Ochrana osobních ůdajů

obecná-ustanovení

Informace o zpracování osobních údajů:

Provedli jste registraci, nebo nákup v našem internetovém obchodě www.tisknuzatretinu.cz . Díky tomu náš systém zpracoval vaše kontaktní údaje. A protože 25.5.2018 začne v České republice platit nové nařízení EU o ochraně osobních údajů, upravili jsme i my správu údajů, abychom byli s novým nařízením v souladu a vy mohli plně využít všech vašich práv. Dáváme tímto na vědomí, že vaše údaje jsou nyní zpracovávány a chráněny podle zásad o zpracování osobních údajů uvedených níže. Především byste měli vědět, že vaši emailovou adresu používáme k zasílání informačních mailů týkajících se vašich registračních údajů, objednávek a případných akčních nabídek. To určitě víte, možná ale nevíte, že to děláme na základě oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás tyto informace dále zajímají. Pokud nebudete chtít akční nabídky dále mailem dostávat, prosím, odhlaste se kdykoliv kliknutím na odkaz na konci každého našeho emailu. Nebudeme se na vás zlobit. Je to vaše právo. Pokud chcete tyto zprávy dostávat dále, nemusíte dělat vůbec nic.
Jen to vzít na vědomí. Fakticky se pro vás nic nemění. V případě jakýchkoli otázek je stačí nám poslat mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Rádi vám vaše otázky zodpovíme. 
pojmy

Zpracování a ochrana osobních údajů ve firmě Smart Print s.r.o. :

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

1. Kdo je správce? – Jsme společnost Smart Print s.r.o., IČO 25262785, se sídlem E. Beneše 1544, 500 12 Hradec Králové zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové pod spisovou značkou C 93644, která provozuje webové stránky tisknuzatretinu.cz, smart-print.cz, vymenzarovku.cz, velkoobchodní a maloobchodní prodej.  Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

2. Kontaktní údaje – Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle +420 495 270 030 nebo na e-mail:       Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

3. Prohlašujeme – Prohlašujeme,  že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

- budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu

- plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů

- umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR

4. Rozsah osobních údajů a účely zpracování 

Poskytování služeb a plnění smlouvy: Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, případně korespondenční adresu nezbytně potřebujeme k úspěšnému vyřízení Vaší objednávky, nebo k plnění kupní smlouvy

- Vedení účetnictví: Jste-li  zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

- Marketing a zasílání informačních mailů: Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše akčí nabídky a novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky. Tento souhlas můžete odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

 

5. Zabezpečení a ochrana osobních údajů: Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

6. Předání osobních údajů třetím osobám: K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

 

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.

 

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

 

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:

 

Facebook - FB pixel
Google - Google Analytics

ESOF s.r.o. - účetní firma

Mailkit - emailing

Česká pošta, PPL, Uloženka, Zásilkovna - přepravní služby

 

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě při výběru, budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

7. Předávání dat mimo Evropskou unii: Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

 

8. Mlčenlivost: Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

9. Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů: V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

 

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

 

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

 

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

 

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 31 dní. V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

 

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s akčními nabídkami a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

 

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 1.5.2018

mooCow
 x 

Obsah košíku
Váš košík je prázdný
0,- Kč
SKVĚLÁ CENA DOPRAVY
Zásilkovna
857 výdejních míst (seznam)
 
29 Kč
Platba předem
 
41 Kč
Hotově na místě
 
PPL
Dovoz až do domu
 
99 Kč
Platba předem
 
139 Kč
Platba řidiči (kartou, hotově)
 
Česká pošta
Dovoz až do domu nebo uložení na poště (3972 pošt (seznam)
 
79 Kč
Platba předem
 
109 Kč
 
 
 
Dobírka 
 
Uloženka
13 výdejních míst
 
49 Kč
Platba předem
 
61 Kč
Na místě (kartou, hotově)
 
Osobní odběr
2x v Hradci Králové
 
Prodejna (platba předem, hotově nebo kartou na místě) mapa
 
OD TESCO u nádraží (pouze platba předem) mapa
ZDARMA
 

Platbu předem můžete provést na našem E-shopu kartou, platebními branami bank přes Pay-U nebo bankovním převodem.


 
Levné tonery a barvy do tiskáren: Smart Print © 2010, Designed by Smart Print
* Všechny obchodní názvy a ochranné známky jsou vlastnictvím jejich výhradních vlastníků.